Ontmoet ons Ashtanga yogateam

Marion Philippo

Als eigenaresse en oprichter van deze yogaschool (sinds 2009) heeft Marion een sterk commitment om mensen te laten ervaren dat yoga de manier waarop je in het leven staat positief kan beïnvloeden. Haar jarenlange ervaring, de invloed van Zen in haar leven, haar drijfveer om altijd te blijven leren en te ontwikkelen, maken haar lessen tot een waardevolle mogelijkheid tot persoonlijke groei.

Ashtanga Yoga - Zen meditatie 

Désirée Crooijmans

Met haar sprankelende energie weet Désirée je mee te nemen in de wereld van de authentieke ashtanga yoga. Een wereld waar groei, ontwikkeling en uitdaging centraal staan. Haar focus en eigen discipline werken inspirerend en staan garant voor een waardevolle les.

Ashtanga yoga

Larissa Strijker

Of je nu fysieke klachten hebt, mentale belemmeringen, emotionele pijn, yoga is voor iedereen, vind Larissa. Larissa legt graag de focus op het leren vertrouwen op je eigen krachten. Ze geeft de ideale veilige basis zodat jij je wortels kan schieten en kunt groeien & bloeien. "Is het niet heerlijk om thuis te komen in jezelf?" is haar motto.

Ashtanga Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga

Joyce van Rooij

Joyce staat voor het ware Joy of Yoga gevoel: plezier, uitdaging, zelfontwikkeling en authenticiteit. Een les van Joyce is een yogales vol vreugde. Het spirituele aspect geeft een diepgaande leerzame ervaring.

Ashtanga Yoga - Hatha ( vinyasa) yoga - Yin yoga

Sylvia Pasveer

Voor Sylvia is Yoga een geweldige manier om de aandacht naar binnen te brengen. Sylvia benaderd yoga niet om hoe goed je bent in de oefeningen en hoe ‘perfect’ je ze uitvoert. De essentie in haar lessen is: alles draait om wat je ontdekt als je je aandacht op jezelf richt, hoe het vandaag met je gaat. Syvia reikt je de helpen de en coachende hand.

Ashtanga Yoga - Yin yoga

Inschrijven Yoga

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2022   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.