Ontspanning door inspanning

Ashtanga Yoga:

Een unieke ervaring op yogagebied.


De specialiteit van Joy of Yoga: Een yogadiscipline voor iedereen die krachtig in het leven wil staan. De "crossfit" onder de yogavormen: uitdagend en individueel in een groep. Niet voor iedereen! Maar als je een sterke wil hebt om te oefenen en altijd weer opstaat als je valt, dan kan Ashtanga Yoga jou de transformerende voordelen geven van kracht, flexibiliteit, focus, innterlijke rust en persoonlijke groei.

Ashtanga Yoga is een actiever programma waarin je zelfstandig onder individuele begeleiding aan je eigen ontwikkeling werkt. Een superboost voor je immuunsysteem! 
In tradidionele kringen wordt deze manier van yoga beoefenen "mysore style" genoemd. Wij bieden dit op een laagdrempelige en moderne manier zonder de essentie te verliezen. 

Lichamelijk gezien ontwikkel je meer conditie, lenigheid en kracht dan andere yogavormen. De ademhaling staat ook meer centraal.

De lesmethode: customized.

Je leert de oefenreeks stap voor stap aan van een docent. De serie is in eerste instantie gestandariseerd, maar we passen gedurende het leerproces je practice aan. Jouw leerdoelen, behoeften en vermogen staan hierin centraal. Dit is een verschil met de klassikale yogalessen zoals hatha- en yin yoga waarin iedereen dezelfde les volgt.  

Je eigen inzet om te oefenen is ook van belang om daadwerkelijk te kunnen ontwikkelen. De rol van de docente is sterk begeleidend, coachend, inspirerend en spiegelend. Ze helpt jou om jezelf te helpen. Dat geeft enorm veel kracht in het dagelijks leven. Ashtanga Yoga is niet voor "af en toe".

Voor wie?

Mannen en vrouwen met een sterke motivatie tot fysieke en mentale ontwikkeling voelen zich aangetrokkken tot deze yogavorm. Zij hóuden van de  "energy flow" die de practice met zich meebrengt. 

Ze merken dat deze zelfstandige manier van beoefenen het bewustzijn en concentratie sterk verhoogt. Zij maken van hun practice een prioriteit. Ook in drukke tijden. Omdat ze weten hoe goed het ze doet en hoe het ze sterker maakt. Elke keer weer. Door deze sterke toewijding heerst er altijd een inspirerende groepsenergie.

Voor een goed resultaat adviseren wij 2 keer per week je practice te doen. Dat kan ook een combinatie zijn van de les bij ons in de studio en thuis beoefening vanaf 15 minuten per keer.

De effecten

  • Kracht en flexibiliteit
  • Innerlijke rust
  • Geestelijke veerkracht
  • Meer energie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Een betere ademhaling
  • Betere concentratie
  • Aanvulling bij sport
  • Een ontspannen lichaam
  • Compassie training

Er zijn vele potenties in je die je leven rijker kunnen maken. Die potentie kunnen we allemaal aanboren door het beoefenen van Ashtanga yoga.

Jezelf managen, regie pakken, is een vaardigheid die in veel aspecten van je leven zeer waardevol is.

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2022   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.