Yoga in Gemert

Waarom komen onze cursisten ook vanuit Gemert naar ons toe om hun yogapractice te doen? Omdat wij een uniek en groot Ashtanga Yoga lesaanbod aanbieden. Met dagelijks Ashtanga Mysore lessen, zelfs vanaf 7 uur 's ochtends.

Een unieke yogavorm waar mensen graag 15 - 20 minuten rijden voor over hebben.
Waarom? Omdat ze impact willen ervaren! 
Niet zomaar een yogales volgen, want dat kunnen we overal, maar daadwerkelijk begeleid worden door onze zeer ervaren docenten in je eigen yogaroutine, persoonlijk aangepast zodat het JOUW leven kan ondersteunen. En zodat het JOUW doelen kan verwezenlijken. We werken met jou op basis van wederzijdse commitment. We gaan kijken hoe ashtanga yoga voor jou kan werken.
In onze Yoga begeleiding zijn we down to earth, oftwel: met beide benen op de grond.  We benaderen de practice van Ashtanga Yoga op een pragmatische manier om tot praktische resultaten te komen.

Dacht je dat yoga gaat over stretchen en rekken en houdingen doen?
We verliezen de oorspronkelijkheid van yoga niet uit het oog: De mentale ontwikkeling waarbij we onze gedachtepatronen en onze valkuilen transparant maken. Groeien en ontwikkelen dus, Richting de fijnste en prettigste versie van jezelf. En dat is een ritje uit Gemert wel waard als je echt yoga wilt gaan beoefenen. 

De oude oosterse filosofie aangepast naar de mens in het moderne westerse leven.

Dat wil zeggen dat wij niet blindelings vaste, zogenoemde "traditionele" regels handhaven omdat dat nou eenmaal zo hoort of ooit geschreven is, maar dat we kijken vanuit respect hoe yoga voor JOU kan werken. In JOUW leven zoals het nu is. En met JOUW lichaam zoals het is. 
Openstaan om te leren en de wil om te reflecteren zijn hier onderdeel van. Soms dagen we je uit en soms trappen we op de rem.

Zodat jij altijd weer je balans kunt vinden en krachtig in het leven kan staan. Dat je zodanig mentale en fysieke veerkracht en stabiliteit opbouwt dat je oké bent met oncomfortabele siuaties. Met meer bewegingsvrijheid. Zowel in je lijf als in je bol. Zodat jij beter kan intunen op hoe je je voelt, wie je wilt zijn en hoe je je leven vorm wilt geven. Wij helpen jou jezelf te helpen. 

Wij als docententeam overleggen met elkaar, iedere cursist is bij ons bekend. Er heerst een prettige persoonlijke sfeer waarin vrijheid-blijheid naast oprechte betrokkenheid staat. 

Voor iedereen die op een eigentijdse manier lichaam en geest wil verzorgen.
Helder, praktisch, persoonlijk en duidelijk. Daar staan we voor. 

Zin om effort te leveren? Klaar voor verandering? Ashtanga Yoga in Gemert:
Boek een gratis proefles. 

 

Inschrijven Yoga

"Yoga is voor mij veel meer dan een wekelijkse les. Het is een andere manier van bewustzijn, denken, leven en voelen. En het besef dat "laat het zijn..." okay is."
Wilfred, 42 jaar

Contact

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

Email:  

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Joy of Yoga
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

Bellen: ma-vrij van 11.00 - 19.00 uur

Bel ons

Gelieve niet communiceren via whatsapp of sms.

Mail ons

Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis
Helmond Rijpelberg
Helmond Dierdonk


© 2008 - 2022   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.