Tips

voor de eerste keer

Niet iedereen kan zich de eerste keer helemaal ontspannen. In een eerste yogales wordt het door de rustige oefeningen duidelijk waar er spanning zit.
Maar van yoga ga je iets leren. Naarmate je steeds meer oefent, hoe meer je je aandacht erbij kunt houden, hoe meer je de oefeningen begrijpt, hoe waardevoller het wordt.
Yoga is een continue proces en geduld is daarbij een onmisbare factor.
Als je elke week komt, dan zul je binnen een paar maanden echt resultaat kunnen verwachten, zowel fysiek als geestelijk.

Lees onderstaande tips even goed door.

Ik wens je een hele prettige yogaervaring.

Marion Philippo
Eigenaresse

Kennismaken

Kom 10 minuten van te voren. 
Zo kun je rustig kennismaken met de docente en even acclamatiseren in onze yogazaal. Stel jezelf even voor als "proeflesser". Je krijgt dan enige uitleg over wat je kunt verwachten en je kunt eventuele blessures of andere dingen bespreken. Voor je eigen veiligheid is het van belang dat je geen belangrijke medische gegevens of lichamelijke beperkingen achterhoud die invloed kunnen hebben op je yoga practice.

Vervoer en parkeren

Het adres is Oude Liesselseweg 16, Deurne.
Je kunt gratis parkeren in de hele straat. Overdag met een parkeerkaart (max 3 uur). 
Het is niet toegestaan om je auto op het parkeerterrein achter de studio te parkeren. Dit is privéterein. 
Even verderop in de straat is wel een openbaar gratis parkeerterein. 

Je fiets kan op de stoep neergezet worden. Zorg je ervoor dat er nog mensen langs kunnen? Eventueel kun je je fiets wél op het parkeerterrein achter de studio zetten.
De ingang is niet de glazen deur in het midden maar de grijze houten deur ernaast, huisnummer 16.
Je kunt de deur van buiten af gewoon open duwen.

Kledingadvies

In de gang gaan de schoenen gelijk uit. In dgehele Yogastudio ( toilet, keuken rustruimte) houden we het graag hygiënisch en loopt iedereen zonder schoenen.
Draag makkelijk zittende kleding, waar je goed in kunt bewegen. Bijvoorbeeld sportkleding. In een yin yogales kun je je sokken aanhouden, in een hatha yoga is het soms veiliger met blote voeten maar mag je ook soms je sokken aanhouden en in ashtanga yoga lessen werken we op blote voeten.
Sieraden en horloge lekker afdoen, dat werkt het beste.

Iets meenemen?

Je hoef je niets mee te nemen.
We hebben leenyogamatten die je kunt gebruiken. Mocht je door willen gaan dan adviseren we je een eigen yogamat te kopen. Deze zijn bij ons te koop voor € 40,-  en dan heb je een kwalitatief goede mat waar je jaren mee vooruit kan. 
Verder zijn alle materialen bij ons aanwezig.
Als je wilt mag je een flesje water meenemen en een handdoekje, maar het hoeft niet.
Waardevolle spullen (smartphone, sleutels, portemonnee) kunnen meegenomen worden in de zaal. Daar liggen ze veilig.

Offline

Wil je je smartphone helemaal uitzetten? Bij ons gaan alle telefoons uit of op vliegtuigstand tijdens de les . Het is niet toegestaan om een mobiele telefoon op trilstand of op wat voor manier dan ook, toch aan te hebben staan tijdens de yoga les. 

Make yourself at home

We hebben een hele leuke relaxruimte en een gezellige keuken. Een kopje koffie of kruidenthee is helemaal gratis, je kunt het zelf pakken. Het enige wat het kost is dat je zelf even het kopje afwast en afdroogt en ook weer netjes in de kast zet. Leave no trace.

Netjes achterlaten

We vragen je na de les je dekentjes netjes op te vouwen en op de juiste plank neer te leggen. Ook een meditatie kussen mag met aandacht worden teruggelegd op de juiste plank. Een leen yogamat moet strak worden opgerold en teruggelegd. Iedereen vindt het fijn om in een rustige nette yogaruimte te kunnen ontspannen. Zo zorgen we voor elkaar.

Wat onze cursisten schrijven ...

  Info & voorwaarden

  Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
  Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

  Contact

  Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  © 2008 - 2024   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen