Zen coaching

De inhoud

In individuele sessies werk je samen met Marion Philippo aan professionele of persoonlijke uitdagingen en doelstellingen. Ervaring met zen is niet nodig. Maar wanneer je geen ervaring met zenbeoefening hebt, vormt het leren mediteren de eerste drie sessies wel een belangrijk onderdeel van de coaching. Want bij zencoaching gaan we ervan uit dat je dagelijks mediteert. Het dagelijks mediteren maakt namelijk het grote verschil met andere vormen van coaching. Juist door de dagelijks zenbeoefening ontstaan de dynamische balans, de toegenomen focus en de verhoogde effectiviteit.

Zencoaching is een unieke manier van coachen, die je in staat stelt om met een ander perspectief naar je eigen leven te kijken en tot de juiste actie over te gaan. Het doel van zencoaching is dat je een beter inzicht krijgt in je zelf, in wat je zin geeft en werkelijk motiveert, waardoor je gezonder met je eigen gedachten, gevoelens en lichaam omgaat. Een zencoach helpt je om voor je zelf helder te krijgen welke waarden voor jou belangrijk zijn en hoe je in staat komt om die in het dagelijkse leven en werk toe te passen.

Ontwikkelen van mentale kracht

Vanuit Zen.nl beschouwen we coaching als de kunst om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun mentale kracht en energie. Juist door te leren helemaal in het hier en nu te zijn, kan ook beter aan de toekomst gewerkt worden.

Door goed te vragen, te luisteren en aan te voelen kunnen we helpen de juiste vragen en antwoorden te vinden. Zen helpt om echt aanwezig te zijn, te kunnen ontspannen en ook in moeilijke tijden je intuïtie te kunnen gebruiken. Hierdoor ben je in staat om bij te dragen aan het geluk van jezelf en de mensen in je omgeving. Onder geluk verstaan we het vermogen om onder alle omstandigheden te kunnen genieten van de kleine en grote uitdagingen die het leven biedt.

De coaching is erop gericht om de inspiratie en energie, opgedaan in de meditatie, effectiever te kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Door de individuele coaching bij deze vertaling van zen in de praktijk worden opmerkelijke resultaten bereikt.


Zencoaching richt zich bijvoorbeeld op:

- algehele persoonlijke ontwikkeling
- carrière keuzes
- verbeteren slaap en levenskwaliteit
- verbeteren van werk/prive balans
- verheldering rond zingeving
- vraagstukken rond relaties
- verbeteren van persoonlijke performance

Voor wie?

De zen coachings sessies zijn een inspiratie voor iedereen. Van ouders die in hun opvoeding meer rust en diepgang willen geven tot managers, psychologen, CEO's, topsporters, musici en andere professionals. Van mensen die willen afvallen of een ander gezondheids doel hebben tot iemand die vastloopt in zijn persoonlijke leven. Zen coaching is niet leeftijdsgebonden. 

Investering

Wil je starten met een mentorship, een maandelijkse coaching en begeleiding? Het tarief voor particulieren die de kosten niet kunnen verrekenen of aftrekken is dit € 145,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 195,- (incl. btw en inclusief de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor organisaties en anderen die de kosten kunnen verrekenen of aftrekken is € 195,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 245,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Meestal worden er 5 sessies van 5 kwartier ingepland (1x per maand). De verkregen inzichten kunnen dan gaan indalen. 
Misschien kun je daarna nog eens 5 sessies inplannen.

Van deze tarieven kan in overleg en waar nodig, bijvoorbeeld in verband met de gewenste intensiteit van de coaching, worden afgeweken.

Wat onze cursisten schrijven ...

  Info & voorwaarden

  Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
  Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

  Contact

  Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  © 2008 - 2024   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen